Tietosuojaseloste Bug Bazaarin asiakkaille ja kanta-asiakkaiksi rekisteröityneille

TIETOJA MEISTÄ

Velvollisuutemme on pitää henkilötietosi turvassa, jotta voit luottavaisin mielin saada tietoa kampanjoistamme ja tukea työtämme. Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa sinulle, miten käsittelemme tietojasi.

Bug Bazaar (myöh. BB) vastaa kaikista BB:lle kerätyistä tiedoistasi. Yleisesti BB tekee tämän suoraan. Joissakin tapauksissa BB:n valtuuttamat kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja BB:n puolesta. Kun kolmas osapuoli kerää tietojasi, nämä osapuolet ovat lain ja BB:n kanssa solmitun tietojenkäsittelysopimuksen mukaan velvollisia käsittelemään tietojasi vain BB:n nimenomaisesti asettamiin tarkoituksiin.

Useimmissa tapauksissa BB kysyy vain nimesi ja yhteystietosi voidakseen olla sinuun yhteydessä markkinointiin ja kahdenkeskiseen kaupankäyntiimme liittyen. Joskus saatamme pyytää lisätietoja, kun se saattaa auttaa meitä kohdistamaan viestintämme merkityksellisyyttä kohdallasi.

BB ei myöskään koskaan jaa tai vaihda tietojasi muiden järjestöjen tai kolmansien osapuolien kanssa, ellemme ole selvästi tuoneet sitä ilmi. Joihinkin tietojenkäsittelytehtäviin saatamme kuitenkin joutua käyttämään kolmansia osapuolia. Kaikissa näissä tapauksissa näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat kyseistä käsittelyä varten eikä heillä ole lupaa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka BB käsittelee tietojasi, etkä löydä vastausta seuraavista tiedoista, voit kirjoittaa meille osoitteeseen

Bug Bazaar c / o Crickets Online Oy
Opastinsilta 8 A
00520 HELSINKI

tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@bugbazaar.com.

Antamalla tietosi BB:lle hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen ja valtuutat BB:n keräämään, säilyttämään ja käsittelemään tietojasi esittämillämme tavoilla.

BB kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä. Haluamme suojella ja hallita henkilötietojasi asianmukaisella tavalla. Kun keräämme ja käytämme henkilötietojasi, olemme tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä.

AVAINTERMIT

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamaan tietty henkilö tai ottamaan häneen yhteyttä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite jne. Näitä ovat myös online-tunnisteet ja paikkatiedot, kuten IP-osoitteet ja matkapuhelimien tunnisteet.

Rekisterinpitäjä päättää, miksi henkilötietoja kerätään ja miten niitä käytetään ja käsitellään.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI JA MIKSI?

Yhteystietosi

Keräämme ja säilytämme yhteystietojasi nimesi ja osoitteesi. Voimme kysyä myös puhelinnumeroa tai syntymäpäivää.

MIKSI KERÄÄMME TIETOJASI?

Bug Bazaar käyttää tietojasi mm. seuraavilla tavoilla:

  • Pidämme sinut ajan tasalla kampanjoistamme.
  • Reklamaatioihin vastaaminen.
  • Kutsut kampanjoimaan kanssamme mahdollisia asiakasetuja tai ehkä tulevaisuudessa jopa yrityksen osakkeita vastaan.
  • Työ- ja yhteistyömahdollisuuksista kertominen.
  • Mainostamisemme, kampanjoimisemme ja muiden toimintojen analysoiminen ja kehittäminen tehokkuutemme parantamiseksi ja kustannustemme laskemiseksi.
  • Tietojesi valvominen petoksien estämiseksi.
  • Työskentely viranomaisten kanssa petos- tai rikostutkimusasioissa.
  • Saatamme myös käyttää nimeäsi tai yhteystietojasi tarkistaaksemme muista kaupallisesti saatavana olevista lähteistä, kuten LeadCloudista, että meillä on uusimmat yhteystietosi. Tämä voi sisältää lisäyhteystietojen täydentämisen.

Saatamme ottaa sinuun yhteyttä postitse, puhelimitse tai sähköpostitse. Voit kirjoittaa meille, soittaa meille tai lähettää meille sähköpostia ja pyytää meitä olemaan ottamatta yhteyttä millään näistä tavoista. Sähköposteissamme on aina viestin alareunassa mahdollisuus peruuttaa tilaus.

Klarna Payments

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

TIETOJESI KERÄÄMISEN LAILLISET PERUSTEET

Keräämällä sinulta tietoja pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisimman hyvää palvelua ja parantamaan palveluamme jatkuvasti. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuksia edistää omalta osaltasi nykyistä ekologisempaa ruoantuotantoa.

TIETOJEN ANTAMATTA JÄTTÄMISEN VAIKUTUS, JOS ON KYSE LAILLISESTA TAI SOPIMUKSELLISESTA VAATIMUKSESTA

Jos et anna pyytämiämme tietoja, emme voi ehkä palvella teitä yhtä täysipainoisesti kuin muita asiakkaita.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 25.7.2022 alkaen.

Verkkokauppa

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Bug Bazaarin yleiset ehdot.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluinana toimivat Checkout, Klarna Checkout, PayPal ja sähköpostiin lähetetty lasku, joiden kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, maksu luotolla, korttimaksu sekä verkkopankkimaksu.

Klarna Payments

Klarna Payments:sin kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksu. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (https://www.klarna.com/fi/) ehdot.

PayTrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

PayPal

Voit käyttää myös PayPalia. PayPalilla mikä tahansa yritys tai kuka tahansa henkilö, jolla on sähköpostiosoite, voi lähettää ja vastaanottaa maksuja verkossa turvallisesti, kätevästi ja kustannustehokkaasti. Ohjeita PayPalin käyttöön löydät esimerkiksi näiden linkkien alta:

Sähköpostilasku

Voimme lähettää sinulle laskun myös sähköpostiisi pdf-muodossa.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot ovat:

  • Bug Bazaar c / o Crickets Online Oy, Opastinsilta 8 A, 00520 Helsinki, FINLAND
  • Puh: ++358 40 5444 809
  • Sähköposti: info @ bugbazaar.com
  • Y-tunnus: 2904432-2

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Tilauksen läpimenoaika

Tilauksen käsittelyaika tilauksen saapumisesta tilauksen lähettämiseen voi olla jopa 30 päivää, koska olemme ensisijaisesti tukkukauppias. Vähittäiskaupan verkkokaupan ylläpitäminen on yksi monista asioista prioriteettilistallamme. Kuljetuksen kesto tilauksen lähettämisen jälkeen ja kokonaisläpimenoaika riippuvat asiakkaan valitsemasta toimitustavasta.

Lähetä meille sähköpostia tai yritä tavoittaa meidät tekstiviestillä tai soita, jos sinulla on kiire saada tilauksesi!

Palautusehdot

Voit peruuttaa tilauksesi Bug Bazaarista 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä ilman erityistä syytä. 14 päivän peruuttamisaika lasketaan tilatun tavaran vastaanottamisesta. Jos olet kuluttaja ja aukaiset Bug Bazaarista ostamasi ruokatuotteen, et menetä tilauksen peruuttamisoikeutta, mutta vastaat tavaran arvon alentumisesta. Koska avatun ruokatuotteen jälleenmyyntiarvo on nolla, menetät käytännössä mahdollisuuden saada rahasi takaisin, kun avaat tuotteemme, ellei meillä ostettavassa tuotteessa ole havaittavaa vikaa.

Mikäli haluat perua tilauksesi, ilmoita siitä viipymättä kirjallisesti Bug Bazaarin asiakaspalveluun. Rekisteröimme viestinne saapumishetken tilauksenne peruuttamishetkeksi. Voimme sen jälkeen sopia yhdessä parhaista tavoista tilaamienne tavaroiden palauttamiseksi Bug Bazaariin ja maksun tai maksun osan palauttamisesta teille.

Mahdollinen maksun palautus suoritetaan käyttäen sitä maksutapaa, jota käytitte, kun teitte tilauksenne Bug Bazaarissa.

Asiakas, joka haluaa perua kaupan ilman erityistä syytä, joka johtuu Bug Bazaarista, vastaa itse tuotteiden palauttamiskustannuksista takaisin Bug Bazaariin. Asiakas on velvollinen varmistamaan, että tuotteet on pakattu asianmukaisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksen aikana. Saatuaan palautuslähetyksen Bug Bazaar tarkastaa tuotteet ja korvaa asiakkaille vahingoittumattomana saapuneiden tuotteiden hinnan.

Toimituksen vastaanotettuaan asiakkaan tulee viivytyksettä tarkastaa, että toimitus on sisältänyt hänen tilaamansa tuotteet ja että tuotteet ovat ulkoisesti virheettömiä. Tuotteita ei tarvitse avata sisällön tarkastamiseksi.

Mikäli asiakas otettuaan tuotteen käyttöönsä havaitsee tuotteessa virheen, tulee hänen viimeistään 7 päivän kuluessa virheen havaitsemisesta ilmoittaa siitä Bug Bazaarin asiakaspalveluun.

Toimituksessa tai tuotteissa todetuissa kuluttajansuojalain tarkoittamissa viivästys- tai virhetilanteissa sovelletaan kuluttajansuojalain 5 luvun säännöksiä viivästyksen ja virheen seuraamuksista.

Tilauksen peruminen ilman lisäkustannuksia

Asiakas voi perua tilauksensa maksutta, mikäli Bug Bazaar saa asiakkaan peruutusilmoituksen ennen kuin Bug Bazaar on ostanut kuljetuksen tilaukselle. Peruutusilmoituksen vastaanottamisen ajankohta on se hetki, kun joku asiakaspalvelussamme tosiasiallisesti saa tilauksen peruutusilmoituksen ja vastaa siihen. Suosittelemme tekemään peruutusilmoituksen useammalla kuin yhdellä tavalla, jotta peruutusilmoituksesi tulee varmasti perille. Sähköposti, kännykkäviesti ja soitto yhdessä ovat varmempi tapa kuin vain yhden ilmoitustavan käyttäminen.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Bug Bazaarin asiakaspalveluun. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Sovellettava laki vähittäismyyntitilauksissa kuluttajille

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle. Muutenkin näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa. Toimituksessa tai tuotteissa todetuissa kuluttajansuojalain tarkoittamissa viivästys- tai virhetilanteissa sovelletaan kuluttajansuojalain 5 luvun säännöksiä viivästyksen ja virheen seuraamuksista.